Иво Димчев може да участва в новия сезон на формата 

...
Иво Димчев може да участва в новия сезон на формата 
Коментари Харесай

Той е един от най-противоречивите певци в България, но направи страхотно шоу в Черешката и сега се готви за Капките

Иво Димчев може да взе участие в новия сезон на формата 

След като в „ Черешката на тортата “ не остави нито един апатичен фен – дразнейки едни и радвайки други почитатели на формата, Иво Димчев се гласи и за присъединяване в шоуто „ Като две капки вода “.

Още преди две години той съобщи желанието си да влезе в предаването за двойници, а неотдавна го повтори през страниците си в обществените мрежи.

Иво Димчев роптае против регламента в „ Черешката “ на Нова, само че май му е харесало да взе участие в риалити. Малко преди да бъде излъчена седмицата, в която той показа собствен авторски прочит на съвършената вечеря – с пиво в спринвки и всевъзможни други екстравагантности, провокативният актьор пусна анкета измежду новите почитатели в обществените мрежи.

Въпросът му беше в кое шоу го виждат. Самият той считал, че най-добре би се вързал с „ Капките “ или „ Сървайвър “. „ Щото съм съгласуван физически и щото мога да вия обичайно! Най-няма да ми отива в Черешката и Маскирания! Щото не мога да сготвям и щото гласа ми ем ного различим! “, написа Димчев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР